Cijaralang, Cimanggu, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cijaralang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu

Cijaralang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.