Cijati, Cijati, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cijati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCijati
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuela suryana

Cijati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijati, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg