Cijerah, Bandung Kulon, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Cijerah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Kacamatan Bandung Kulon

Cijerah nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kulon, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg