Cikandé, Saguling, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikandé
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanSaguling

Cikandé nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Saguling, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg