Cikanyéré, Sukaresmi, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa  Cikanyéré
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSukaresmi

Cikanyéré nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukaresmi, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg