Cikaréo Selatan, Wado, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikaréo Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado

Cikaréo Selatan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg