Cikawao, Pacét, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikawao
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPacét

Cikawao nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pacét, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.