Cikeusi, Darmaraja, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikeusi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanDarmaraja

Cikeusi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darmaraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg