Cikiruhwétan, Cikeusik, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cikiruhwétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCikeusik

Cikiruhwétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikeusik, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.