Cikonéng, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cikonéng

Peta lokasi Kacamatan Cikonéng
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Cikonéng nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kulon kacamatan Sindang Kasih, wetan kacamatan Ciamis, kidul Walungan Citanduy, kaler Gunung Sawal, kacamatan Sadanya.

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]



Nuvola filesystems folder home.png