Cikulak, Waléd, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikulak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWaléd

Cikulak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Waléd, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg