Cikulak Kidul, Waléd, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikulak Kidul
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Waléd

Cikulak Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Waléd, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg