Cikulak Kidul, Waléd, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cikulak Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWaléd

Cikulak Kidul nyaéta salasahiji désa di kacamatan Waléd, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg