Cilamaya Wétan, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cilamaya Wétan

Peta lokasi Kacamatan Cilamaya Wétan
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Cilamaya Wétan nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Karawang, Jawa Barat

Reynan-Karawang-emblem.jpg

Kacamatan: Banyusari | Batujaya | Ciampél | Cibuaya | Cikampék | Cilamaya Kulon | Cilamaya Wétan | Cilebar | Jatisari | Jayakerta | Karawang Barat | Karawang Timur | Klari | Kotabaru | Kutawaluya | Lemahabang | Majalaya | Pakisjaya | Pangkalan | Pedes | Purwasari | Rawamerta | Rengasdengklok | Talagasari | Tegalwaru | Telukjambé Barat | Telukjambé Timur | Tempuran | Tirtajaya | Tirtamulya



Nuvola filesystems folder home.png