Cilampeni, Katapang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilampeni
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanKatapang

Cilampeni nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Katapang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg