Cilandak Barat, Cilandak, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cilandak Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanCilandak

Cilandak Barat nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cilandak, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.