Cilandak Timur, Pasar Minggu, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cilandak Timur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pasar Minggu

Cilandak Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg