Cilangari, Gununghalu, Bandung Kulon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilangari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung Kulon
Kacamatan Gununghalu

Cilangari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Gununghalu, Bandung Kulon


Gnome-home.svg