Cilangari, Gununghalu, Bandung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilangari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
KacamatanGununghalu

Cilangari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Citakan:Gununghalu, Bandung Kulon


Gnome-home.svg