Cilangkap, Tapos, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Cilangkap
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanTapos

Cilangkap nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tapos, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.