Cilebak, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cilebak

Peta lokasi Kacamatan Cilebak
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Cilebak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

belah kulon désa Jalatrang belah kaler désa Patala belah kidul désa Legok Herang belah wetan désa Bungur bérés

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

aya ojeg, angkutan pasar kolbak, aya ogé trevel (angkutan gelap) biasa nangaunkutan jalma nu ka jakarta jeung sabalikna aya ogé munding hahahaha



Nuvola filesystems folder home.png