Lompat ke isi

Cilebak, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cilebak
Peta
Peta lokasi Kacamatan Cilebak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.25

Cilebak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

belah kulon désa Jalatrang belah kaler désa Patala belah kidul désa Legok Herang belah wetan désa Bungur bérés

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

aya ojeg, angkutan pasar kolbak, aya ogé trevel (angkutan gelap) biasa nangaunkutan jalma nu ka jakarta jeung sabalikna aya ogé munding hahahaha