Cilembu, Pamulihan, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilembu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Pamulihan

Cilembu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamulihan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg