Cilembu, Pamulihan, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cilembu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanPamulihan

Cilembu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamulihan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg