Lompat ke isi

Cilimus, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cilimus
Peta
Peta lokasi Kacamatan Cilimus
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKuningan
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.08.13

Cilimus nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]