Cillian Murphy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cillian Murphy
Murphy, 2017
Gumelar25 Méi 1976 (1976-05-25) (yuswa 44)
Douglas, County Cork, Irlandia
Alma materPresentation Brothers College, Cork
PagawéanAktor
Taun aktip1996–ayeuna
PasanganYvonne McGuinness (m. 2004)
Anak2

Cillian Murphy (gumelar di Republik Irlandia, 25 Méi 1976; umur 44 taun) nyaeta saurang aktor asal Irlandia.[1] Anjeunna parantos maénkeun pilem kalayan dana ageung sapertos Batman Begins sareng pilem bebas sapertos The Wind That Shakes The Barley.[2][3] Anjeunna parantos damel di dunya pilem ti saprak 1997 sareng debut ngaliwatan pilem pondok anu judulna Quando.[4]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg