Lompat ke isi

Cilukrak, Palimanan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cilukrak
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Cilukrak
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPalimanan

Cilukrak nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palimanan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.