Ciménténg, Cijambé, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipanas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
Kabupaténkuningan
KacamatanCibingbin

Cipanas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibingbin, Kabupatén kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Citakan:Cipanas, kuningan