Cimacan, Pacét, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimacan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanPacét

Cimacan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pacét, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg