Cimahi Kidul, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cimahi Selatan
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaCimahi
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.77.01
Désa/kalurahan-

Cimahi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.