Cimahi Selatan, Cimahi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cimahi Selatan
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Cimahi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.



 t·s·é 

Kota Cimahi, Jawa Barat

Lambang Kota Cimahi.jpg

Kacamatan: Cimahi Selatan | Cimahi Tengah | Cimahi Utara



Nuvola filesystems folder home.png