Cimahi Selatan, Cimahi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cimahi Selatan

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Selatan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cimahi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.


</noinclude> </noinclude>


Nuvola filesystems folder home.png