Cimahi Tengah, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cimahi Tengah

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Tengah
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cimahi Tengah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.


</noinclude> </noinclude>


Nuvola filesystems folder home.png