Cimanintin, Jatinunggal, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Cimanintin
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Jatinunggal

Cimanintin nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatinunggal, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg