Cimanuk, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Cimanuk

Peta lokasi Kacamatan Cimanuk
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Cimanuk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png