Cimekar, Cileunyi, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCileunyi

Cimekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileunyi, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg