Cimerak, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Cimerak, Ciamis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Cimerak

Peta lokasi Kacamatan Cimerak
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Camat Kiswaya, SH.
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Cimerak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Jawa Kulon, Indonésia.


Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png