Cimerak, Pangandaran

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Cimerak
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Jawa Kulon
Kapadetan - jiwa/km²

Cimerak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Pangandaran, Jawa Kulon, Indonésia.


Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]




Nuvola filesystems folder home.png