Cimungkal, Wado, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cimungkal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanWado
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH. Dahlan

Cimungkal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wado, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg