Cinangsi, Cisitu, Sumedang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cinangsi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sumedang
Kacamatan Cisitu

Cinangsi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisitu, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg