Cintajaya, Jatigedé, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cintajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatigedé

Cintajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatigedé, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg