Lompat ke isi

Ciomas, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Ciomas
Peta
Peta lokasi Kacamatan Ciomas
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.04.27
Désa/kalurahan-

Ciomas nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.