Cipéujéuh Wétan, Lemahabang, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipéujéuh Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanLemahabang

Cipéujéuh Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemahabang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg