Cipagalo, Bojongsoang, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipagalo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBojongsoang

Cipagalo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongsoang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg