Cipaku, Paséh, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa 
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPaséh

[[Kategori:Kalurahan/désa di Paséh, Bandung|]] [[Kategori:Kalurahan/désa di Kabupatén Bandung|]]

' nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paséh, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.