Cipancar, Sumedang Selatan, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipancar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSumedang Selatan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuWawan Kurniawan
PangeusiHak pilih 2400

Cipancar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sumedang Selatan, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg