Cipandanwangi, Cisarua, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipandanwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCisarua

Cipandanwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisarua, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.