Cipar-Pari Timur, Sultan Daulat, Subulussalam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipar-Pari Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KotaSubulussalam
KacamatanSultan Daulat

Cipar-Pari Timur nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sultan Daulat, Kota Subulussalam, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Sultan Daulat, Subulussalam