Cipasang, Cibugel, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipasang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCibugel

Cipasang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibugel, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg