Cipayung Datar, Mégamendung, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Cipayung Datar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanMégamendung

Cipayung Datar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Mégamendung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.