Cipelah, Rancabali, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipelah
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Rancabali

Cipelah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancabali, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg