Cipinang, Beber, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cipinang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanBeber

Cipinang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Beber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg