Cipinang Besar Kalér, Jatinegara, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Cipinang Besar Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanJatinegara

Cipinang Besar Utara nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Jatinegara, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.