Ciptaharja, Cipatat, Bandung

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Ciptaharja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipatat

Ciptaharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipatat, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg