Cipulir, Kebayoran Lama, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cipulir
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Kebayoran Lama

Cipulir nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kebayoran Lama, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg